„Sétálj velünk!” címmel rajz-, fotó- és csoportos kreatív pályázatot hirdet az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva.
A pályázat témája a 2019. évi Európai Mobilitási Hét szlogenje, a „Sétálj velünk!”, amely a gyalogos közlekedési lehetőségek sokféleségére hívja fel a figyelmet.
Három nevezési kategóriában (rajz, fotó, szabadon választott technika) korcsoportok szerint külön díjazzák az egyéni pályázatokat (óvodás, általános iskola 1-2. osztályos, 3-4. osztályos és 5-8. osztályos, középiskolás, felnőtt), valamint a családi, óvodás, iskolás és felnőtt csoportos alkotások legjobbjait.
A pályázatokat 2019. július 15-ig kell postára adni az Innovációs és Technológiai Minisztérium címére (1440 Budapest, Pf. 1.) „Európai Mobilitási Hét” jeligével, vagy elektronikus úton beküldeni az [email protected] e-mail címre.
Az Európai Mobilitási Héten, szeptember 16 és 22. között tervezett eredményhirdetésen és díjátadón a kiíró minisztériumok és a támogatók jóvoltából értékes díjak osztanak ki.
A pályázati felhívás, valamint részletes információk elérhetőek a hír csatolmányából.
 
Forrás: ITM, AM, EMMI

Cikk megosztása