Több, a Föld napjához kapcsolódó rendezvényen is találkozhatnak az érdeklődők a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. munkatársaival, megismerkedhetnek a Vadonleső Programmal és sok hasznos tudnivalóval gazdagodhatnak környezet- és természetvédelmi témákban.

Szent György-napi kihajtási ünnep 2022.

Hortobágy, 2022. április 23.

A gazdag állattartó tradíciókkal rendelkező Hortobágy ünnepei sorában kiemelkedő a Szent György-napi kihajtási ünnep, amely során a hortobágyi pásztorokkal és állataikkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

 

Tavaszkert Kertészeti Szakkiállítás és Vásár 2022

Budapest, Budai Arborétum, 2022. április 22–23.

Virágok, növények, kertészeti kellékek és szolgáltatások, gasztronómiai finomságok, természetközeli design alkotások mellett kiállítások, előadások és növényes, zöld programok várják az érdeklődőket a rendezvényen. Bővebben…

 

Föld napja a Pál-völgyi kőfejtőben

Budapest, Pálvölgyi kőfejtő, 2022. április 24.

Budapest II. Kerületi Önkormányzata és a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság közös Föld napi rendezvénye idén is a megszokott helyen, a Pál-völgyi kőfejtőben várja a családokat.

Kedvezményes barlangtúrák, természetismereti gyermekműsor, állatbemutató, barlangi mentési bemutató, falmászás, barlang-labirintus, valamint egész nap természetismereti vetélkedő, Nemzeti Parki Termék Védjegyesek vására és zöld civil szervezetek fogadják a látogatókat.

 

Forrás: programturizmus.hu, Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.

Cikk megosztása