Ásd bele magad!
vakondbarát kert plakáttervező pályázat

 

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. az Agrárminisztérium Természetmegőrzési Főosztályával karöltve kreatív alkotópályázatokat hirdet, az év emlőse, a vakond témakörben, középiskolás fiatalok részére.

Sok kerttulajdonost bosszantanak a vakondtúrások. De miért lehet hasznos társ a kertben a vakond? Miért szép és hasznos egy göröngyösebb talajú kert? Miért jó, ha meghagyjuk a vadvirágokat a kertünkben? Miért jó, ha a vakondon kívül a kertünkbe látogatnak a madarak, békák, denevérek, méhek és lepkék? A vadonlesők az év emlőse kezdeményezés kapcsán már sok hasznos tippet fogalmaztak meg. Most rajtad a sor! Mutass meg a válaszok közül egyet-kettőt a kerttulajdonosoknak egy plakáton! Próbálj meg olyan plakátot készíteni, amit a saját településeden is ki lehetne ragasztani egy információs táblára!

A Vadonleső Program 2023-ban a vakondot választotta az év emlősének, így idén ezek a témák különösen aktuálisak.

A legjobb alkotások természetvédelemmel kapcsolatos ajándéktárgyakban és élményajándékokban részesülnek!

A pályaművek beküldési határideje: 2023. október 15. 23:59

A pályázattal kapcsolatos további információkat megtalálod az alább elérhető pályázati felhívásban.

 

A pályázati felhívást ide kattintva éred el.
A pályázatkezelési szabályzatot ide kattintva éred el.
Az adatkezelési tájékoztatót ide kattintva éred el.
A személyes adatok hozzájáruláson alapuló kezeléséhez szükséges adatkérő lapot 14 év alatti gyermek esetében ide kattintva éred el.
A személyes adatok hozzájáruláson alapuló kezeléséhez szükséges adatkérő lapot 14-16 év közötti gyermek esetében ide kattintva éred el.
A személyes adatok hozzájáruláson alapuló kezeléséhez szükséges adatkérő lapot 16 év feletti gyermek esetében ide kattintva éred el.

Regisztráció és pályamunkák feltöltéseAz esemény betelt, a regisztrációt lezártuk.