Felhívjuk a pályázni kívánók figyelmét, hogy megjelentek a Tanyafejlesztési Program 2018. évi pályázatainak felhívásai, amelyek elérhetőek a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. honlapján.
A pályázati felhívásokban (lásd csatolmány) foglaltaknak megfelelően a nemzeti Tanyafejlesztési Program pályázatainak benyújtásához az internetes felület a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. honlapján 2019. január 28-án 8 órakor nyílik meg kitöltésre és szerkesztésére, a pályázatok véglegesítésére, egyúttal benyújtására 2019. február 4. 8 órától lesz lehetősége a pályázóknak 2019. február 11. 23 óra 59 percig, vagy forráskimerülésig.
Forráskimerülés esetén – amennyiben a felhívásban meghatározott keretösszeg 300 százalékát eléri a már benyújtott pályázatok támogatási igénye –, az Agrárminisztérium felfüggeszti a pályázat benyújtási időszakát. Ebben az esetben célterületenként külön közleményt tesz közzé a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. honlapján. Amennyiben az értékelés során megállapítható, hogy a benyújtott pályázatok támogatási igénye nem meríti ki a rendelkezésre álló keretet, az Agrárminisztérium a közleményt visszavonja, azaz újra megnyitja a benyújtási felületet!
 
Forrás: Agrárminisztérium
 

Cikk megosztása