A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. 2017 decemberében egy napos szaktanári továbbképzéseket tart a földmérés, a térképészet, a térinformatika, az élelmiszeripar, az általános mezőgazdaság és állattenyésztés, kertészet mezőgazdasági gépészet, a környezetvédelem, az erdészet-vadgazdálkodás szakmacsoportok szaktanárai részére.
 
A szaktanári továbbképzések az új, illetve újszerű termelési technológiák elméleti és gyakorlati bemutatását célozzák, esetenként gyakorlási lehetőséget is biztosítva a szaktanárok részére.
 
A rendezvényeken az iskolák képviselői számára a részvétel díjtalan, azonban (tekintettel a gyakorlati bemutatók helyszíneinek korlátozott férőhelyeire) regisztrációhoz kötött.
 
A regisztráció határideje:
 
A földmérés, térképészet, térinformatika, élelmiszeripar, általános mezőgazdaság és állattenyésztés, kertészet mezőgazdasági gépészet szakmacsoportok: 2017. november 30.
 
A környezetvédelem, erdészet-vadgazdálkodás szakmacsoportok: 2017. december 4.
 
A 2017. december 4-i, földmérő, térképész szakterület programját a NAIK Erdészeti Tudományos Intézet (ERTI) biztosítja. A továbbképzés témái között szerepelnek a: "Térinformatikai eljárások használata az erdőgazdálkodásban", illetve "Térinformatikai eszközök használata az erdészeti kutatásban" témakörök.
 
Mivel a programnak erdészeti vonatkozása is van, az erdész-szaktanár kollégákat szeretettel várjuk erre a rendezvényünkre is.
 
A szaktanári továbbképzés eseményeinek helyszínei, időpontjai és a regisztrációs felület linkjei a következők:
 
Budapest,       2017. december 5.:  Élelmiszeripar szakmacsoport
Budapest,       2017. december 6.:  Élelmiszeripar szakmacsoport
Szarvas,         2017. december 7.:  Általános mezőgazdaság és állattenyésztés
Gödöllő,         2017. december 11.: Környezetvédelem szakmacsoport
Sárvár,           2017. december 13.: Erdészet-vadgazdálkodás szakmacsoport.
 
Továbbképzések programjai:

Cikk megosztása