Vállalkozz környezetbarát módon! címmel szervez konferenciát induló és már működő vállalkozásoknak a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. 2019. május 30-ára. A rendezvényen a környezettudatos működésről, a környezetbarát technológiák bevezetéséről is tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők.

A rendezvényen a zöld megoldásoké lesz a főszerep: szóba kerülnek a vállalkozások alapításának és működtetésének feltételei, az induló vállalkozások finanszírozási lehetőségei és az elérhető kutatás-fejlesztési és innovációs pályázati lehetőségek. Az előadók tippeket adnak a projektöteletek sikeres megvalósításához, valamint tájékoztatást nyújtanak az egységes környezethasználati engedélyekkel és adatszolgáltatással kapcsolatos tudnivalókról és a környezettechnológiai hitelesítési rendszerről (ETV). Mindezeken felül egy hazai, jól működő, környezetbarát vállalkozással is megismerkedhetnek a konferencia résztvevői.

A programra elsősorban az induló és már működő, a környezettudatos működés iránt érdeklődő, a környezetbarát technológiát bevezetni kívánó vállalkozások képviselőit, illetve a témában érdeklődő magánszemélyek, egyetemisták jelentkezését várják a szervezők. A konferencia tervezett programja ide kattintva érhető el.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2019. május 28-ig lehet a www.hermanottointezet.hu/vkmkonferencia oldalon.
 
Forrás: Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.

Cikk megosztása