„Mert a jövő zöld, vagy semmilyen!” – ezzel az alcímmel rendezi meg a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége online térben a hatodik ÖKOINDUSTRIA Virtuális Zöldipari Expot és Konferenciát 2021. április 28. és 30. között. Közép-Európa egyik legjelentősebb környezetipari szakkiállításán a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. is részt vesz.

A közel 70 kiállító között a HungAIRy LIFE integrált projekttel is találkozhatnak a látogatók 2021. április 28. és 30. között az online térben rendezett szakkiállításon, ahol az érdeklődők mindent megtudhatnak Magyarország első környezetvédelmi LIFE integrált projektjéről, amely környezetünk egyik legjelentősebb problémájára, a légszennyezésre kíván választ adni a levegőminőség javításával, 8 régiót lefedve, 10 magyar településen.

Emellett az ökocímkéről, a magyar Környezetbarát Termék védjegyről, valamint az uniós Ecolabelről is tágíthatják ismereteiket a szakkiállítás résztvevői egy online konferencián 2021. április 29-én, Védjegyekkel a fenntarthatóságért címmel.

Forrás: Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.

Cikk megosztása