2022. május 20-án tartja Jubileumi akusztikai szakmai napját az Optikai, Akusztikai, Film- és Színháztechnikai Tudományos Egyesület a Herman Ottó Konferenciaközpontban. A rendezvény előadói az akusztikai szakmai élet legfontosabb történéseit mutatják be az elmúlt évtizedből.

A rendezvény előadói az akusztikai szakmai élet legfontosabb történéseit mutatják be az elmúlt évtizedből: többek között az épületakusztika, teremakusztika, elektroakusztika, zajvédelem, zenei akusztika és az akusztikaoktatás területéről. Az érdeklődők megismerhetik az elmúlt tíz év legfontosabb vívmányait is.

A szakmai konferencia mellett akusztikai építőanyagokkal és burkolatokkal kapcsolatos szakkiállítást is szerveznek, ahol a résztvevők megismerkedhetnek az épület- és teremakusztikában alkalmazott gyakorlati megoldásokkal.

A szakmai napon a Magyar Építész Kamara tagjai számára 2 továbbképzési pont szerezhető, a Magyar Mérnöki Kamara az Akusztikai Tagozat tagjai számára kötelező szakmai továbbképzésként elfogadja.

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, a regisztrációs felület ide kattintva érhető el, a részletes programról bővebben itt olvashatnak.

Forrás: OPAKFI, Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.

Cikk megosztása