Budapest Cleaning Show 2018.
 
A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) 2018. október 5-6-án rendezi meg ismét a Budapest Cleaning Show rendezvényt a HUNGEXPO B pavilonjában. A kétévente megrendezett szakkiállítás célja a tisztítás-technológiai újdonságok megismertetése, mind a takarítógépek és -eszközök, mind a tisztító-, fertőtlenítőszerek, mind pedig a szolgáltató cégek bemutatkozásával.
  Időpont: 2018. október 5-6.
                10.00. - 18.00.
  Helyszín: HUNGEXPO B pavilon
  Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.:
  A09-es stand
2018-ban több mint 40 hazai és külföldi kiállító mutatja be termékeit, szolgáltatásait, technológiai fejlesztéseit. A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. idén is ott lesz a kiállítók között. A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. a nemzeti, valamint az Európai Unió környezetbarát termék minősítő-tanúsító rendszereinek magyarországi működtetője. Ökocímkéit azoknak a magyarországi gyártóknak és szolgáltatóknak ítéli oda, amelyek komoly erőfeszítéseket tesznek a környezetbarát termékek kifejlesztésére, gyártására és jó példával járnak elől a felelős környezettudatos szemléletmód és vállalatirányítás minél szélesebb körű terjesztésében.
A kiállításon a Környezetbarát Termék és Európai Ökocímke Tanúsító Igazgatóság az Európai Uniós és a Nemzeti környezetbarát takarítási szolgáltatásra vonatkozó feltételrendszereket népszerűsíti.
A kiállítótérben a Szakmai Fórum előadásain és kerekasztal beszélgetésein az érdeklődők többek között a tisztítás-technológiai piac fejlődésével, nehézségeivel, az ár-érték arányos díj megítélésével, a különböző felületek védelmének és karbantartási költségeinek tervezésével, az üzleti titok védelmével, illetve az egészségügyi takarítás új módszertani megközelítésével, a fertőzések és a takarítás összefüggéseivel kapcsolatos témákról hallhatnak, mindkét napon.
A szakmai konferencia részletes programjairól, témáiról a MATISZ honlapján tájékozódhat.
 
Minden, amit a tisztaságról tudni érdemes, a Budapest Cleaning Show-n!