„ÉLET A VADONBAN”

képregényrajzoló pályázat

 

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. „Élet a vadonban” címmel képregényrajzoló pályázatot hirdet, általános iskola felső tagozatán tanuló és középiskolás gyermekek részére.

 

A Vadonleső Programban 18 olyan védett növény- és állatfaj szerepel, amelyek elterjedésének feltérképezésében önkéntes adatgyűjtők segítik a természetvédelmi munkát. Ismerd meg ezeket a fajokat  (a www.vadonleső.hu oldalon), találj ki egy olyan történetet, amelynek főhősét (vagy főhőseit) közülük választod ki, és meséld el képregényben! A legjobb rajzok természetvédelemmel kapcsolatos kisebb ajándéktárgyakban és élményajándékokban részesülnek!

 
A pályaművek beküldési határideje: 2020. november 15.

A pályázattal kapcsolatos további információkat megtalálod az alább elérhető pályázati felhívásban.

 

A pályázati felhívást ide kattintva éred el.

A pályázatkezelési szabályzatot ide kattintva éred el.

Az adatkezelési tájékoztatót ide kattintva éred el.

A személyes adatok hozzájáruláson alapuló kezeléséhez szükséges adatkérő lapot 14 év alatti gyermek esetében ide kattintva éred el.

A személyes adatok hozzájáruláson alapuló kezeléséhez szükséges adatkérő lapot 14-16 év közötti gyermek esetében ide kattintva éred el.

A személyes adatok hozzájáruláson alapuló kezeléséhez szükséges adatkérő lapot 16 év feletti  gyermek esetében ide kattintva éred el.