Bizonyára észrevették kedves Látogatóink, hogy számos új funkcióval bővült az umvp.eu portál. Célunk elsősorban az olvasók igényéhez mérten jóval több praktikus és helyi információ közlése.

Ehhez adhat hozzá többet a SAJTÓSZEMLE rovat, melyben tanulságos, esetleg egyedi esetekből és az ország bármely pontjára jellemző agrártémákból szemezgetünk a napi sajtó segítségével, mindannyiunk jobb tájékozottsága érdekében.

Az Önök segítségét és szakértelmét is szeretnénk jobban közszemlére bocsátani akkor, amikor bevezettük a hírek esetében a HOZZÁSZÓLÁS lehetőségét. Amennyiben regisztrálják magukat oldalunkon, minden hír alján elmondhatják saját tapasztalataikat az adott témákkal kapcsolatban, vagy egyszerűen hozzáfűzhetik saját ötleteiket, tanácsaikat.

Híreinkhez kapcsoltuk FÓRUMTÉMÁINKAT is, azoknak, akik inkább ebben a formában szeretnének hozzászólni, egymással megvitatni bármely agrártémát, akár aktualitástól függetlenül is.

Az ESEMÉNYNAPTÁRBAN napról-napra követheti, milyen sokszínű programok zajlanak szerte az országban Kallósdtól Ófehértóig.

Legyenek aktív résztvevői hazai agrárvilágunk, és a magyar vidék mindennapi történéseinek!

umvp.eu

Cikk megosztása