Többségében ingyenes rendezvényekre várják országszerte az érdeklődőket a válságkezelés, költségoptimalizálás és racionalizálás témában.

A két, alább meghirdetett roadshow-k egyike Szegeden, a másik Debrecenben lesz. A júniusi hagyományos balatoni workshop tréninget ezúttal balatonfüredi helyszínen, a Silver Hotelben tartják.

A szervező Piac és Profit immár egy évtizede elkötelezett a fenntartható fejlődés, a klímaváltozás és a cégek felelősségvállalása gondolkodásmódjának elterjesztésében. Hagyományosan májusban kerül sor ilyen témájú, nagy részvételű konferenciákra, budapesti helyszínnel.

A Piac és Profit üzleti magazin immár kilencedik éve szervez az olvasóinak, az üzleti szektor képviselőinek, önkormányzatoknak hasznos információkat tartalmazó szakmai rendezvényeket. Idén a gazdasági válság kiemelt szerepet vívott ki magának mondanivalóink között. Válság, túlélés, fejlődési utak a bajban, pénzhez jutás, költségoptimalizálás, racionalizálás, értékeink mentése. Ezek a témák állnak fókuszban.

Tartsanak velük, fogadják el a legjobb szakértők, előadók tudását, segítségét!

A rendezvények időrendben:

Cikk megosztása