Szentlőrinci Gazdanapok
Időpont: 2009. augusztus 14. 10:00 - augusztus 16. 17:00
Helyszín: Vásártér, Szentlőrinc (Baranya megye)

A programokról részletesen itt olvashat.

További információ:
Végh Gábor, vásárigazgató
Tel.: +36-72/214-050
Mobil: +36-20-94-19-146
E-mail: [email protected]
Web: www.bmvk-gazdanapok.eu

"A kilencvenes évek elején, a hatalmas társadalmi és gazdasági változás idején - 1991-ben -, elsősorban a külföldi támogatások, és a PHARE program fogadása, a vállalkozói kultúra elterjesztése céljából alapították meg a Baranya Megyei Vállalkozói Központ közhasznú alapítványt.

Magyarországon minden megyében működik ilyen szervezet, alapvető feladatunk a vállalkozások támogatása tanácsadással, képzéssel, a Mikrohitellel és más, a helyi sajátosságokra és igényekre épülő projektekkel.

Az Európai Unió – a jelentős pénzbeli támogatásokon kívül – önkénteseket is küldött Kelet-Európába, akik tanácsaikkal, tapasztalataikkal segítették a piacgazdaság módszereinek bevezetését.

1994-ben megszületett a Baranya Megyei Vállalkozói Központ legnagyobb projektje, a „Gazdanapok” mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítás és vásár.

Alapítványunk 14 év óta minden évben, és egyre nagyobb volumenben szervezi a vásárt, a kezdeti gyermekbetegségek után a „Gazdanapok” mára az ország negyedik legnagyobb szakvásárává nőtte ki magát.

Az évek során – elsősorban EU finanszírozással - folyamatosan fejlesztettünk."

Forrás: bmvk-gazdanapok.eu

Cikk megosztása