Tanulmányi idő: két év levelező oktatás, szemeszterenként kétszer, egy-egy teljes hét (hétfő délelőttől péntek délig) konzultációval.

A továbbképzés helye: 1118 Budapest XI. Villányi út 31.
A tandíj félévente: 140 ezer forint. Jelentkezés augusztus 31-ig.

Szakirányú továbbképzésünkre felsőfokú (főiskola, egyetem, BSc, MSc) képzettséggel rendelkező diplomások, (pedagógusok, agrár- kertész-, erdész-, élelmiszer-, környezetmérnökök stb.), a vidékfejlesztés iránt elkötelezett érdeklődők jelentkezését várjuk.

Érdeklődés Kovácsné Hetényi Veronika ügyintézőnél vagy Bálint János tanszék¬vezetőnél munkaidőben az 1-482-6256 telefonszámon.

Az [email protected] e-mail címen érdeklődőknek azonnal küldjük a részletes ismertetőt és a jelentkezési űrlapot.

www.vetesforgo.hu
www.uni-corvinus.hu

A képzés célja: a résztvevők továbbképzése, illetve felkészítése a Kárpát-medencei vidékfejlesztési, környezeti és agrárprojektek tervezésére, a megvalósítás menedzselésére. Hallgatóink számára összefoglaljuk Magyarország, Európa, az EU, az OECD, az ILO és a FAO vidékfejlesztési és agrárpolitikájának legfrissebb ismereteit. Vidékfejlesztési ismeretek mellett tanítjuk a kreatív gazdaságelemzési, tervezési és szervezési módszereket, valamint igyekszünk fejleszteni a résztvevők együttműködési, döntési és kockázatvállaló képességét. Közösen gyakoroljuk a kommunikációs és prezentációs technikákat.

Részletek itt!

Cikk megosztása