Lassan közeledik október közepe, a LEADER-intézkedések várható meghirdetése, amelyekben fontos helye lesz a LEADER Csoportok térségközi és nemzetközi együttműködésének.

A Cserhátalja HACS és annak "elődje", a Dél-Cserhát LEADER évek óta kiterjedt nemzetközi kapcsolatokat épített ki Európában. Ezt a kapcsolatrendszert hasznosítva szervezik 2009. szeptember 19-én Kozárdon a Nemzetközi LEADER Találkozót és a nemzetközi együttműködési és partnerkeresési konferenciát.

Ez az esemény lehetőséget nyújt majd projektötletek bemutatására, partnerek keresésére. A rendezvénnyel egyidőben a Magyar Ízek-Magyar Színek Gasztronómiai és Gyümölcsfesztiválon magyar és külföldi helyi termék és kézműves alkotások bemutatója lesz, amelyre hívjuk és várjuk a magyar LEADER-csoportok termékekkel rendelkező képviselőit. A rendezvénnyel és a konferenciával kapcsolatos további információk, dokumentumok és regisztrációs lapok a www.cserhatalja.eu oldalon találhatók.

Kapcsolattartók: Dr. Hajas Pál - Cserhátalja LEADER Nonprofit Kft.,
Kodák József munkaszervezet-vezető

A végleges program csatolva.

További információk: Cserhátalja LEADER Nonprofit Kft., Dr. Hajas Pál, Tel: +36/30-718-0912, Kodák József, tel: 30-718-0895, Tábori Mónika, Tel: 30-718-0902, Bognár Zoltán, 30-337-1131.
Email: [email protected] ,
Web: www.cserhatalja.eu

Cikk megosztása