A budapesti Városligetben rendezzük meg idén, immár hagyományosan, második alkalommal a Magyar Vidék Napja vidékfejlesztési rendezvényt.

Helyszín: Vajdahunyadvár épületegyüttese – Budapest, Városliget
Időpontja: 2009. szeptember 18. (péntek)

A 2008-as évi rendezvényen hazánk 96 LEADER közössége mutatkozott be a Vajdahunyadvárban, idén is a LEADER Program helyi érintettjeinek kívánunk megjelenési lehetőséget biztosítani. Szeptember 18-án, Budapesten az érdeklődők megismerkedhetnek az Új Magyarország Vidékfejlesztési Programmal (ÚMVP), az Európai Unió LEADER-elvének megvalósulásával, a LEADER Helyi Akciócsoportokkal, a térségek turisztikai kínálatával, hagyományaikkal, művészetükkel és nem utolsó sorban az ott élő emberekkel. Az ÚMVP aktuális intézkedéseinek bemutatása, szakmai rendezvények és előadások mellett ezért biztosítunk lehetőséget – korlátozott számban – helyi termelők, iparosok és termékeik bemutatkozására.
(Fotók és videó a tavalyi rendezvényről itt!)

A Helyi Akciócsoportok munkaszervezeteinek közreműködésével várjuk mindazon LEADER településen élő, dolgozó és alkotó kézműves, iparművész, hagyományőrző civil szervezet, magyar termékeket előállító kisvállalkozó és termelő jelentkezését, akik korábbi sikeres rendezvényeinkhez hasonlóan (legutóbb a 17. Sziget fesztivál Hungarikum Falujában) bemutatókat, kóstolókat tartanának, és termékeiket értékesítenék a látogatók számára. A megjelenési lehetőség ingyenes!

A kiállítani, fellépni, árusítani szándékozók jelentkezési határideje: 2009. szeptember 8. (kedd) 16.00
A programmal kapcsolatban felmerült kérdésekkel forduljanak a LEADER Helyi Akciócsoportok munkaszervezeteihez, vagy írjanak az FVM VKSZI Társadalmi Kapcsolatok Igazgatósága e-mail címére: [email protected]

Telefonon Czímer Nikolettánál érdeklődhetnek a részletekről: (1)301-5901

FVM VKSZI
Társadalmi Kapcsolatok Igazgatósága

Cikk megosztása