A kiállítás házigazdája a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft., társrendezője az IKR Zrt., szervezője a Congress Kft.

Azt szokták mondani, hogy a kor nem érdem. Azt gondoljuk azonban, hogy egy szakkiállítás életében a 25-ös jubileumi szám már bizony érdem, mert azt bizonyítja, hogy ilyen hosszú időn át - óhatatlanul változva, megújulva, mégis az értékeket megőrizve - képes érdemi szakmai fórumot nyújtani az adott szakma képviselői számára.

Ilyen kivételes rendezvény a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok is, ahol a mezőgazdaságban tevékenykedő szakemberek - vevők, szállítók, kutatók, fejlesztők, gazdálkodók, finanszírozók - évről-évre megtalálják régi partnereiket éppúgy, mint az év újdonságait, találkoznak a régi munkatársakkal, barátokkal és üzletfelekkel éppúgy, mint ahogy minden évben találnak új kapcsolatokat is.

A BNG a legnagyobb hazai mezőgazdasági szakkiállítás, mely 2008-ban mintegy 13 ezer négyzetméteren, több mint 180 kiállítóval várta a mintegy 80000 fős szakmai és érdeklődő közönséget.

A rendezők idén, a 25. jubileumi alkalommal még több szakmai és közönségvonzó programmal, újdonsággal készülnek, melyeket - állandóan frissítve - figyelemmel kísérhetnek a www.babolnaigazdanapok.hu honlapon.

Látogatói információk:

Kiállítás nyitva tartása:
2009. szeptember 16-18. 9.00 - 18.00 óráig
2009. szeptember 19. 9.00 - 17.00 óráig

Belépő ára:
600 Ft/fő, 18 év alatt, diákoknak és bábolnai lakcímkártyával rendelkezőknek ingyenes

A kiállítás pontos címe:
Bábolna, Ménesbirtok
Időpontja: 2009. szeptember 16-19.

Cikk megosztása