alt

Már hagyományosnak mondható, hiszen immár negyedik alkalommal szervezik meg a Weishaupt Hőtechnikai Kft. székhelyén a IV. Környezetbarát napot. A rendezvényen a környezetvédelem iránt elkötelezett, környezetbarát védjeggyel rendelkező cégek mutatkoznak be.

Három évvel ezelőtt a környezetvédelemi világnapon debütált a Környezetbarát nap, amelyet a Weishaupt Hőtechnikai Kft. hívott életre biatorbágyi székhelyén. Az eseményt, ami az önszerveződés és a jóra törekvés szép példája idén negyedik alkalommal, június 2-án rendezik meg.

A környezetbarátság, a „tisztább” technológiák használata mindannyiunk közös ügye, fogalmazták meg az esemény megálmodói, ennek megfelelően a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. egyik főbb célkitűzése, hogy minél szélesebb körben megismertesse a környezetbarát minősítéssel rendelkező termékeket, illetve azok gyártóit és forgalmazóit.

Két hazai vállalat kapja meg az ökocímke tanúsítványát a IV. Környezetbarát napon, amellyel a Magyarországon tanúsított uniós EU ökocímke használati szerződések száma eléri a 22-t, amely 890 EU ökocímkés terméket jelent. A nemzeti rendszerben összesen 17 védjegyhasználó 325 termékét tartják nyilván.

 

IV. Környezetbarát nap

Időpont: 2017. június 2. 10 óra

Helyszín: Weishaupt Hőtechnikai Kft. (2051 Biatorbágy, Budai út 6.)

Cikk megosztása