alt

2017. november 22-én folytatódik a hazai agrár-szakpolitika irányvonalainak bemutatását és népszerűsítését célzó rendezvénysorozat, az Agrárakadémia. A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. és a Magyar Mezőgazdaság Kft. közös fórumának aktuális témája a hazai fehérjestratégia – GMO mentesség.

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. és a Magyar Mezőgazdaság Kft. szervezésében Agrárakadémia néven nyílt konferenciasorozat indult útjára 2017 tavaszán. A havi rendszerességgel megrendezendő fórum soron következő eseményének témája a hazai fehérjestratégia – GMO mentesség lesz.

Gyuricza Csaba, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ főigazgatójának nyitóelőadását követően, a délelőtt folyamán Kulik Zoltán, a Vitafort Zrt. vezérigazgatója és Reng Zoltán, a Hungrana Kft. vezérigazgatója szólalnak fel a téma aktualitásaival kapcsolatosan.

A rendezvény résztvevőinek – ágazati szereplők, kis- és középvállalkozások, egyetemek és kutatóintézetek, a Földművelésügyi Minisztérium háttérintézetei – az előadásokat követő kerekasztal beszélgetés alkalmával lehetőségük nyílik az előadásokkal kapcsolatban kérdéseket feltenni, illetve azokhoz hozzászólni, véleményt alkotni.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a www.hermanottointezet.hu/agrarakademia oldalon lehet.

 

Forrás: Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.

Cikk megosztása