Helyszín

Karcag, Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtár
Dózsa György út 5-7.
Magyarország
HU
2018. 02. 02 : 10:00 - 02:00, péntek
A klímaváltozás közvetve vagy közvetlenül az élet minden területére hatással van, meghatározza természeti környezetünket, megváltoztatja a környezeti elemek állapotát és befolyásolja társadalmi-gazdasági körülményeinket, új kihívások elé állítva az emberiséget.
 
 
A klímaváltozás mára mindenki számára ismert tény, amely fokozatosan egyre inkább a figyelem középpontjába kerül. A fenti gondolatoktól vezérelve született az a felismerés, hogy szükség van egy olyan konferenciasorozatra, amely a társadalom és a helyi közösségek szemszögéből tekinti át a problémákat, a magyarországi és a globális helyzetet, ezzel megmutatva, miként készülhetünk fel a klímaváltozás hatásaira.
 
 
Karcag Város Önkormányzata, a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. és a Dipol Csoport tisztelettel meghívja Önt az „Alkalmazkodj okosan!” – klímatudatos települések konferenciájára.
 
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Ezért kérem, részvételi szándékát 2018. január 31-ig jelezze az alábbi felületen: www.hermanottointezet.hu/alkalmazkodj