2024. április 24-26. között a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban megszervezett Szakma Sztár Fesztivál eredményhirdetésével lezárultak az Agrárminisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által szervezett 2023/2024-es tanévi országos agrárszakmai versenyek.

A tavaszi hónapok során országszerte az agrárszakképző iskolák adtak otthont az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyek (OSZTV), valamint a Szakma Kiváló Tanulója versenyek (SZKTV) országos döntőinek, amelyeken összesen 21 szakma tanulói kaptak lehetőséget, hogy bizonyítsák felkészültségüket.

Azok a versenyzők, akiknek az összesített eredménye meghaladta a 71%-ot, a versenyeken elért helyezéseken túl a tanulmányaikat lezáró szakmai vizsga alól is mentesültek, jeles eredménnyel.

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft különdíjakat ajánlott fel minden versenyen, valamely választott versenyszámban a legjobb eredményt elért tanulóknak, amelyeket a versenyek eredményhirdetésein adtak át.

A versenyek dobogósai csak a Szakma Sztár Fesztivál záróünnepségén értesültek a végső sorrendekről és ott vehették át a helyezéseikért járó díjaikat.

Gratulálunk az elért eredményekhez!

Forrás: Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.

Cikk megosztása