Szemelvények a modernizált agrároktatásból

0
Még nincs értékelve

0 Ft4 445 Ft

Szerzők: Andrésiné Dr. Ambrus Ildikó, Cifer Attila, Galicz István, Gódorné Hazenauer Zita, Horváth Zoltán, Kaszab László, Dr. Kisvarga Szilvia, Dr. Mentes Katalin, Dr. Orlóci László, Dr. Szabó Gergely, Umenhoffer Péter, Zsiros Attila, Viczián Ágnes
ISBN: 978-963-309-143-2
Kiadás éve: 2022.
Oldalszám: 67 oldal
Kötészet: spirálozott kötés
Tömeg: 204 g
Nyomda: Premier Nyomda Kft.
Ár: 4.445,- Ft

A kiadvány 15 témakörben, témakörönként 2-2 témával mutat be érdekes, figyelem felkeltő szemelvényeket az agrárgazdaság rendkívül széles palettájából. Az egyes témák megértését két- és háromdimenziós animált és narrált holografikus jellegű animációk támogatják. Ezek segítenek valósághűen láttatni az ismeretanyagot. Ezen tartalmak megjelenítésére egy fejlett, összetett tartalomszolgáltató környezet áll rendelkezésre, amelynek felhasználó oldali része egy univerzális mobil applikáció.

Ebben a jövőbe mutató megoldásban az olvasás tradicionális értéke találkozik a legmodernebb vizuális technika szemléltető erejével. Kiadványunk elsősorban a középfokú agrár szakmai oktatásban részvevők számára készült, egy új ismeretátadási, ismeret fogadási lehetőséget biztosítva azoknak, akik többre vágynak a hagyományos könyvek nyújtotta, megszokott olvasási élménynél. De ajánljuk az agrárium iránt érdeklődő kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A könyv egyszerre kézzel fogható kiadvány és applikáción keresztül lejátszható multimédiás tartalom is. Lényegre törő, könnyen érthető szövegek, látványos megjelenés, mobilos kiegészítések. Ezek a tartalmak egymást erősítve segítik a megértést és a tudás mélyítését.

A könyvhöz tartozó tartalmak korlátlan számú eszközön használhatók. Mindössze az AR Books LibrARy applikáció telepítése szükséges a mobileszközön, majd meg kell adni a könyv belső oldalán található kiadványkódot. A könyv használata lehetséges például órai csoportmunkák keretében. Az applikáció korlátlanul telepíthető iskolai eszközre vagy eszközökre. Adatvédelmi és kényelmi okokból elegendő egy iskolai címmel regisztrálni, majd ezzel az egy címmel és jelszóval az összes készüléken be lehet jelentkezni.

Reményeink szerint a most megjelent kiadványunk csak az első állomása ennek az újszerű kezdeményezésnek. Bízunk benne, hogy használatával élvezetesebbé tesszük az agrároktatásban résztvevők számára a tanulási-tanítási folyamatot.

Olvasói értékelések a Szemelvények a modernizált agrároktatásból című kötetről

Megrendelés